Logga in till Mina Sidor


För att förbättra din användarupplevelse har vi hämtat uppgifter om dig och dina bolag från offentliga register.
Uppgifter om dig som privatperson hämtas från Skatteverket. För näringsidkare hämtas uppgifterna från Bolagsverket. Fastighetsinformation hämtas från Lantmäteriet.
Om mina sidor

Vad kan du göra här?

I denna första version av Mina sidor kan du som är firmatecknare hantera ärenden som har med ditt företag att göra. Syftet med tjänsten Mina sidor är att förenkla och förbättra upplevelsen för dig som företagare i Uddevalla kommun.

Vem är tjänsten Mina Sidor till för?

​Tjänsten är till för dig som är firmatecknare för ett eller flera företag. Vi utvecklar successivt tjänsten Mina sidor med fler funktioner och uppgifter.

Logga in med e-legitimation 

​​För att använda tjänsten Mina sidor behöver du en e-legitimation (BankID eller Freja eID). Med en e-legitimation kan du styrka din identitet i olika digitala tjänster på Internet. Du kan välja att ladda ner en e-legitimation till din dator eller en så kallad mobil e-legitimation till din smarta telefon.

Läs mer om e-legitimation här.

Har du skyddad identitet?

Om du har skyddade personuppgifter så kommer det inte vara möjligt att logga in i Uddevallas kommuns tjänst Mina sidor. Vänligen kontakta Kontaktcenter på 0522-69 60 00 eller besök oss på Kungsgatan 29 så hjälper vi dig. 

Så hanterar vi dina personuppgifter

Du kan läsa mer om hur Uddevalla kommun hanterar personuppgifter på Behandling av personuppgifter